Google PDR-Eindhoven scoort bij klanten gemiddeld een 4,9
Dit is een korte mededeling. Lees meer
Klaar terwijl u wacht Scherpe prijzen Duurzame reparaties 4 jaar garantie

Autoschadebedrijven
Uitdeuken zonder spuiten is een vak apart. Het etiket uitdeukspecialist wordt pas verdiend na een intensieve opleiding en jarenlange praktijkervaring. Omdat veel autoschadebedrijven deze expertise niet in eigen huis hebben, maken zij gebruik van onze diensten. Uitdeuken zonder spuiten is bovendien kostenbesparend in vergelijking met traditionele reparatiemethodes.

Autodealers
PDR-Eindhoven wordt regelmatig ingeschakeld door gerenommeerde merkdealers. Bij het verkoopklaar maken van een occasion mag het carrosserie immers niet overgeslagen worden. Zo veredelen we kleine deukjes, beschadigingen en bumperkrasjes. Dankzij de diensten van PDR staan occasions er in de showroom weer in topconditie bij.

 


Particulieren
Steeds meer particulieren ontdekken de meerwaarde van het uitdeuken zonder spuiten. Waarom die dure garagerekening als het ook goedkoper kan? Ook uw verzekeringsmaatschappij is er blij mee. Je hoeft uw auto bovendien niet lang te missen. Een gemiddelde reparatie duurt 2 tot 3 uur. De herstellingswerkzaamheden vinden plaats in de werkplaats van PDR-Eindhoven of desgewenst op locatie.

040 202 5774 Gratis prijsopgave
Google PDR-Eindhoven scoort bij klanten gemiddeld een 4,9