Klaar terwijl u wacht Scherpe prijzen Duurzame reparaties 4 jaar garantie

Hagelschade reparatie

Een stevige hagelbui kunnen je auto lelijk toetakelen. Hagelstenen van 2 tot 4 centimeter doorsnee zijn in Nederland helaas geen uitzondering. PDR-Eindhoven verhelpt deze schade snel en voordelig.

Hageldeuken herstellen

Het herstellen van hageldeuken kunt u met een gerust hart aan PDR-Eindhoven overlaten. Of het nu gaat om 50 of om 500 deukjes, onze methode garandeert 100% herstel. De hageldeukjes worden er met speciale technieken en gereedschappen uitgewreven. Zonder het risico van kleurverschil, zonder lakschade en geen dure spuitkosten.

Snelle service

Het Nederlandse hagelseizoen duurt doorgaans van mei tot en met september. Een drukke periode voor autoschadebedrijven. PDR-Eindhoven werkt daarom samen in een netwerk van ervaren hagelschadespecialisten. Zo kunnen wij uw auto altijd snel repareren.

Stormschade

Vallende takken en eikels kunnen lelijke deuken veroorzaken. Ook deze schades kunnen door PDR-Eindhoven op professionele wijze gerepareerd worden.

Kosten hagelschade reparatie

De prijs van reparatie van hagelschade is afhankelijk van hoeveel deuken er gerepareerd dienen te worden, waar deze zich bevinden en de vorm van de deuken.

We kunnen deuken uw auto al repareren vanaf 75 euro. Aan de hand van een aantal foto’s maken wij graag een prijsopgave voor je. In onze werkplaats kunnen we de schade beoordelen onder speciaal licht, waarna we een een vaste prijs met je afspreken.

Zo krijg je achteraf geen verrassingen.

040 202 5774 Gratis prijsopgave