Google PDR-Eindhoven scoort bij klanten gemiddeld een 4,9
Snel van je deuk af? Afspraak maken
Klaar terwijl u wacht Scherpe prijzen Duurzame reparaties 4 jaar garantie

Training uitdeuken zonder spuiten

Voor experts

De expert training is bedoeld voor mensen die het vak uitdeuken zonder spuiten echt grondig en volledig willen leren. Het is geschikt voor zowel beginners als ervaren professionals die zich willen specialiseren in dit vakgebied en bereid zijn om veel tijd en moeite te investeren om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Duur: 20 lesdagen van 4 uur verspreid over 9 tot 12 maanden

Kosten: €10.000,- (exclusief BTW)

Wat leert u?

Tijdens deze training zult u kennismaken met de basisprincipes van het uitdeuken zonder spuiten. U leert bijvoorbeeld hoe u de hand-oogcoördinatie kunt verbeteren om de deuk nauwkeurig te kunnen herstellen. U leert ook de juiste positie van de lamp om de deuk goed te kunnen zien en te beoordelen. Verder leert u hoe u de deuk kunt ‘lezen’, wat betekent dat u leert begrijpen welke tools en technieken u moet gebruiken om de deuk te herstellen.

Daarnaast maakt u kennis met de UZS Tools en leert u hoe u deze tools op de juiste manier gebruikt om kleine deukjes te herstellen. Tijdens de training krijgt u persoonlijke begeleiding van onze ervaren instructeur, die u stap voor stap door het proces zal leiden. De cursusdagen kunnen op elke dag van de week worden gepland in overleg.

Na afloop van deze cursus heeft u de basisbeginselen van het uitdeuken zonder spuiten onder de knie en kunt u kleine deukjes op een professionele manier herstellen. Houd er rekening mee dat goed oefenen tussen de lesdagen een must is om het vak onder de knie te krijgen. Als u regelmatig oefent, zult u grote sprongen vooruit maken en uw vaardigheden verder ontwikkelen.

Inhoud van deze training

  • Hagelschade taxatie
  • Tijdens de training leert u elke deuk te behandelen, van kleine deuken tot grote deuken en hagelschade.
  • We werken met verschillende lampen, tools en lijmtechnieken.
  • U kunt op elke lesdag een eigen auto meenemen om aan te werken.
  • De lesdagen worden afgestemd op het leerproces en we gaan pas verder met een nieuw onderwerp als het vorige onder de knie is.
  • 80% van de cursus in de praktijk bij echte klanten, 20% in de werkplaats van PDR-Eindhoven.
  • Het kan dus zijn dat de training van 9 tot 15 maanden of langer uitgespreid wordt om het vak goed onder de knie te krijgen.

Het is mogelijk om na de training nog een halve dag of een dag terug te komen om specifieke punten te behandelen waar u nog moeite mee hebt. Het tarief hiervoor wordt in overleg bepaald.

Beperkte beschikbaarheid

Wacht niet te lang met inplannen

Aanmelden voor deze cursus

Uw instructeur

Leer van de meester

Saban Yilmaz

26 jaar ervaring

Start uw training uitdeuken zonder spuiten

Aanmelden
040 202 5774 Gratis prijsopgave
Google PDR-Eindhoven scoort bij klanten gemiddeld een 4,9