Klaar terwijl u wacht Scherpe prijzen Duurzame reparaties 4 jaar garantie

Over PDR-Eindhoven

Meer dan 25 jaar ervaring in het autoschadeherstelvak, waarvan ruim 15 jaar als specialist in uitdeuken zonder spuiten. Als u kiest voor PDR-Eindhoven, dan kiest u voor ervaring, eersteklas kwaliteit en een razendsnelle service. En u kiest ook nog eens voor uw portemonnee!

Een geluk bij een ongeluk

Een vervelende parkeerdeuk? Een kras op uw bumper? Is uw auto door een hagelbui overvallen? Carrosserieschade…de nachtmerrie van iedere autobezitter. “Deuken repareren, overspuiten…dat gaat wat kosten”, denken we dan. Gelukkig kan dat rekensommetje er in de praktijk een stuk aangenamer uitzien. Er zijn immers goedkopere en snellere manieren. En de schade kan volledig hersteld worden. Met de nieuwste technieken zelfs voor de volle 100 %. PDR-Eindhoven is gespecialiseerd in deze technieken. Een geluk bij een ongeluk dus!

Specialist in uitdeuken zonder spuiten

PDR-Eindhoven beheerst de technieken van het restylen (uitdeuken zonder spuiten) en krasrepair en spotrepair (bumperherstellingen) als geen ander. Omdat we dagelijks met deze technieken werken, hebben we ons ontwikkeld tot een allround specialist. Kwaliteit, snelheid en service staat in hoofdletters op ons visitekaartje.

040 202 5774 Gratis prijsopgave