Klaar terwijl u wacht Scherpe prijzen Duurzame reparaties 4 jaar garantie

Motorfiets reparatie

Is je motor omgevallen of heb je tijdens het rijden een deuk in je tank of spatbord gekregen? PDR-Eindhoven kan dan je motor tank uitdeuken. We demonteren de tank en met onze speciale technieken duwen we de deuk van binnenuit naar buiten, waarna we de afwerking

perfectioneren. De tank krijgt hierdoor zijn originele vorm. Als de deuk klein is, hoeft de tank vaak niet opnieuw gelakt te worden. Dit bespaart een hoop tijd en geld omdat we de tank niet hoeven te schuren en te spuiten. Bij grotere deuken is mogelijk om de vorm van de brandstoftank te herstellen, maar blijft lakschade daarna zichtbaar. PDR-Eindhoven heeft goede connecties met lakexperts en helpt u graag verder op weg.

Voordelig uitdeuken

Laat je motor tank voordelig uitdeuken de vakmannen van PDR-Eindhoven. We helpen je graag verder met een persoonlijk advies. Als je de tank kunt (laten) demonteren, kun je de tank opsturen naar onze werkplaats. Daar verrichten we onze werkzaamheden waarna we hem terug zenden.

Kosten motor uitdeuken

De prijs van het uitdeuken van je motor is onder andere afhankelijk van het type en de omvang van de deuk(en). Aan de hand van een aantal foto’s maken wij graag een prijsopgave voor je.

We kunnen een deuk in uw motor al repareren vanaf 125 euro. Heb je meer dan één deuk? Dan is de volgende meestal goedkoper omdat we vaak wat tijd kwijt zijn met voorbereiding. In onze werkplaats kunnen we de schade beoordelen onder speciaal licht, waarna we een een vaste prijs met je afspreken. Zo krijg je achteraf geen verrassingen.

040 202 5774 Gratis prijsopgave