Google PDR-Eindhoven scoort bij klanten gemiddeld een 4,9
Dit is een korte mededeling. Lees meer
Klaar terwijl u wacht Scherpe prijzen Duurzame reparaties 4 jaar garantie

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een fantastisch alternatief voor traditionele reparatiemethodes. Deze uit Amerika en Japan overgewaaide techniek maakt het mogelijk om deuken op snelle en voordelige wijze perfect te herstellen Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Demonteren van onderdelen is niet nodig. En het overspuiten van carrosseriedelen evenmin. Daardoor is uitdeuken zo’n 50 tot 70 % goedkoper dan de traditionele technieken.

Hoe werkt het

Met een speciale lamp met reflecterend licht wordt de deuk geanalyseerd. Vervolgens wrijven, duwen en masseren we de deuk met speciale tools uit de carrosserie. Een combinatie van puur vakmanschap en gebruik van eersteklas gereedschap.

Wanneer uitdeuken zonder spuiten?

Uitdeuken is zeer geschikt voor kleinere deuken (ter grootte van een 2 euro muntstuk). Denk aan parkeerdeukjes, transportschade of deuken door een openslaand portier. Maar ook bij grotere deuken boeken we vaak verbluffende resultaten. Het is wel een voorwaarde dat de deuk geen lakschade heeft: lakschade blijft zichtbaar. PDR-Eindhoven is gespecialiseerd in het uitdeuken van voertuigen, maar laat zich graag uitdagen. PDR kan vrijwel alle metalen objecten uitdeuken en heeft in het verleden bijvoorbeeld een trompet, dure lampenkappen, een oude Amerikaanse koelkast en aluminium koffers uitgedeukt.

Kosten uitdeuken zonder spuiten

De prijs van uitdeuken zonder spuiten is afhankelijk van hoeveel deuken er gerepareerd dienen te worden, waar deze zich bevinden en de vorm van de deuken. Aan de hand van een aantal foto’s maken wij graag een prijsopgave voor je.

We kunnen een deuk in uw auto al repareren vanaf 75 euro. Heb je meer deuken? Dan is de volgende goedkoper omdat we vaak wat tijd kwijt zijn met voorbereiding.

In onze werkplaats kunnen we de schade beoordelen onder speciaal licht, waarna we een een vaste prijs met je afspreken. Zo krijg je achteraf geen verrassingen.

De voordelen uitdeuken zonder spuiten


Perfecte kwaliteit

De schade wordt voor de volle 100 % hersteld. Er ontstaat geen lakschade. Uitdeuken zonder spuiten is zonder meer voordeliger. U vermijdt dure demontage- en spuitkosten. En dat merkt u aan de factuur.


De oorspronkelijke lakkleur blijft behouden

Geen kleurverschillen dus. Het is niet nodig om de carrosseriedelen over te spuiten. Uitdeuken zonder spuiten is overigens een bijzonder milieuvriendelijke techniek.


Snelle reparaties

Een bescheiden deuk kan in 1 tot 2 uur volledig hersteld worden. We repareren terwijl u wacht of een boodschapje doet.


Lijmtechniek

Met lijmtechniek verwijderen we deuken op plaatsen waar we van binnenuit niet bij kunnen. Dezelfde methode wordt toegepast bij reparaties van hagelschade. Zoals bij de dakstijlen die van van binnenuit niet bereikbaar zijn.


040 202 5774 Gratis prijsopgave
Google PDR-Eindhoven scoort bij klanten gemiddeld een 4,9